Παρουσίαση Προγράμματος Erasmus +ΚΑ1

erasmus4

Επτά καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας, συμμετείχαν σε πρόγραμμα Erasmus+ΚΑ1, όπου και επισκέφθηκαν ευρωπαϊκές χώρες όπως η Φιλανδία, Μεγάλη Βρετανία και Τσεχία, και συνεργάστηκαν με συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς και επέστρεψαν με τις καλύτερες και πλούσιες εμπειρίες.
Ειδικότερα, χθες Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στο χώρο του σχολείου, έγινε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος με τίτλο «Η επιτυχία ανήκει σε όλους», και παρόντες ήταν οι καθηγητές του σχολείου οι οποίοι παρακολούθησαν την παρουσίαση που έκαναν οι επτά καθηγητές.
Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ράλλης Διονύσης ανέφερε πως το πρόγραμμα Erasmus + ΚΑ1 2016-2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πραγματοποιήθηκαν κινητικότητες σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες στην Τσεχία, την Φιλανδία και την Μεγάλη Βρετανία και στόχος είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος στο σχολείο καθώς και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία.
Από την πλευρά της η συντονίστρια του προγράμματος, καθηγήτρια του 3ου Γυμνασίου κα. Τάγιου Φρόσω δήλωσε πως στο πρόγραμμα συμμετείχαν επτά καθηγητές σε τρεις διαφορετικές χώρες και η εμπειρία ήταν μοναδική και πλούσια, γιατί ενημερώθηκαν για εκπαιδευτικά προγράμματα ξένων χωρών καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις σε διάφορα εκπαιδευτικά θέματα.

erasmus2

erasmus3