ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Στις 12/10/2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η πρώτη συνάντηση με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας. Η προσέλευση των κηδεμόνων ήταν πολύ ικανοποιητική και στο πλαίσιο της ενημέρωσης συζητήθηκαν ζητήματα όπως η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, οι απαιτήσεις και τα προβλήματα, η πορεία φοίτησης των μαθητών, οι δίαυλοι επικοινωνίας των κηδεμόνων με το σχολείο κλπ.

Ο Διευθυντής κ. Γεράσιμος Λούντζης επεσήμανε την ανάγκη γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές να συνεργάζονται σε σταθερή βάση και να διατηρούν τακτική επικοινωνία, ώστε να προλαμβάνονται τα όποια προβλήματα και να γίνονται έγκαιρες παιδαγωγικές παρεμβάσεις όταν απαιτείται.
Περαιτέρω, η κυρία Αλεξοπούλου Ευφροσύνη και η κυρία Κωνσταντοπούλου Χρυσή, κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος του σχολείου μας αντίστοιχα, ενημέρωσαν για την δυνατότητα υποστήριξης γονέων και μαθητών εντός σχολικού πλαισίου καθώς και για την λειτουργία του τμήματος ένταξης.
Τέλος, η κυρία Παρρά Γεωργία, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενημέρωσε για την ανάγκη ενδυνάμωσης του Συλλόγου με νέα μέλη και αναφέρθηκε στις δυνατότητες πραγματοποίησης δράσεων που δύναται να φέρουν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς πιο κοντά. Ως εκ τούτου, κάλεσε τους γονείς στην πρώτη συνάντηση του Συλλόγου Γονέων
και Κηδεμόνων την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας.
Η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας προσδοκούν σε μια αγαστή συνεργασία με όλους τους γονείς και κηδεμόνες και δεσμεύονται να αγκαλιάσουν και να υποστηρίξουν τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.